MALATYA / BATTALGAZİ - Hasan Varol 2. Ortaokulu

Nis

2024-2025 Eğitim - öğretim yılında okulumuzda kullanılacak olan yeni kıyafetlerimiz. Öğrencilerimize hayırlı olsun.

2.HASANVAROL İLK VE ORTA OKULU 2024/2025 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİNDEN İTİBAREN KULLANILACAK OKUL KIYAFETLERİNİN GÖRSELİ VE ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

YAZLIK: Kısa kollu tişört, koyu haki rengi pike kumaş, patlı ve yakalı olacak. Yaka bej zemin üzerine koyu haki ve beyaz iki kalın çizgi olacak aynı çizgiler kol uçlarında da olacak, patların alttaki bej üstteki beyaz olacak.

KIŞLIK: 2iplik koyu haki kumaş olacak, kapşonlu ve kanguru cepli olacak, kapşon içi bej rengi, alt ve kol ribanaları bej zemin üzerine koyu haki ve beyaz kalın iki çizgi olacak, sweatin ön döşünde nakış ile yapılmış okul logosu olacak

PANTOLON-ETEK: bej rengi likralı keten kumaş olacak, lastikli veya kemerli olması isteğe bağlıdır, dar paça veya tayt olmayacak.

Nis

Okulumuz 6-A Sınıfı öğrencileri Yusuf BALLI, Emre DÖNMEZ ve Muhammed Bilal KÖSE’nin Sosyal Sorumluluk Programı çerçevesinde oturdukları mahalle ve öğrenci arkadaşlarından topladıkları oyuncakları Cafana ilkokulu anasınıfı öğrencilerine hediye ettiler. Cafana ilkokulu müdürü Mustafa Haki ÖNAL ve Anasınıfı öğretmeni Reyhan TEKYILDIZ’a okuldaki çalışmaları ve öğrencilerimize göstermiş oldukları ilgiden olayı teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşku içinde kutlandı. Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin ortaklaşa hazırlamış oldukları anma programı tüm öğrencilerimizin katılımı ile izlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve yıl dönümü nedeniyle öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile okulumuzda kutlama proğramı yapıldı. Yapılan proğramda milli şairimiz ve İstiklal Marşı yazarımız Mehmet Akif ERSOY minetle ve şükranla anıldı.

''ALLAH BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZIRMASIN''

Mrt

Okulumuz da 01/07 Mart deprem haftası nedeniyle tahliye tahliye tatbikatı yapıldı.Tüm öğrencilerirmiz verilen eğitimler  sonunda, okulun tahliyesi planlı bir şekilde gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz da yapılan deneme sınavlarında çalışmaları ve başarılarıyla örnek davranış gösteren öğrencilerimiz 5-B sınıfından Yusuf BARUT, 6-B sınıfından Eymen İÇEL, 6-B sınıfından M.Harun ATİK, 8-C sınıfından İrem ODABAŞOĞLU, 8-A sınıfından Ömer KÖSE ile okul müdürümüz Veysel FIRAT 'ın makamında içilen kahve ile başarı değerlendirilmesi yapılıdı. Tüm öğrencilerimize gelecekteki sınavlarda başarılar dileriz.

Şbt

I. Dönem sonu etkinliğinde öğrencilerimiz ile birlikte kent müzemize gezi düzenledik.Daha sonra katılım gösteren tüm öğrencilerimiz ile birlikte yemek etkiğliğimiz gerçekleştirdik.

Ock

Malatya geneli okullar arası Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler masa tenisi turnuvasında okulumuz Kızlar gurubunda 1. olmuşlardır. Kızlar gurubumuz Nisanur Aybek, Mina Güzel, Hiva Ammur'dan oluşmaktadır.

Erkekler gurubunda ise 2.olmuşlardır. Erkekler gurubumuz Ahmet Hakan Bayraktar, Arda Can, Muhammet Ali Ateş'ten oluşmaktadır.  Okulumuzda yapılan törende turnuvada başarı gösteren öğrencilerimize okul müdürümüz Veysel FIRAT tarafından satranç takımı hediye edildi.

Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyoruz.

Kas

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik mesleki tanıtım proğramları kapsamında, Malatya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Polis şube müdürlüğü personelleri tarafından okulumuzda seminer verildi.

Hasan Varol Ortaokulu 2 olarak , katkılarından dolayı İl Emniyet Müdürlüğümüze teşekür ederiz.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 100 YIL 'ı okulumuzda düzenlenen çeşitli etkinlikler eşliğinde büyük bir coşku içinde kutlandı. Kutlama proğramız öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz ve velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Ekm

Prof. Dr. Şevket ÖKTEN tarafından okulumuz konferens salonunda Göç ve Uyum konulu söyleşi gerçeklerştirildi. Söyleşiye okulumuz öğretmen ve öğrencileri katılım sağladılar.

Tem

ISO45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi'nin temel prensibi, yönetici ve çalışanların topluca iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilinçli olmaları gerektiğidir.

Bu nedenle Hasan Varol 2 Ortaokulu olarak tüm çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin İş Sağlığı ve Güvenliğini anlayıp hayatlarında uygulamalarını sağlamak, İş Sağlığı ve Güvenliği açısından okulumuzdaki tüm riskleri minimuma indirmek veya ortadan kaldırmak hedefimizi, yapılan denetimlerden olumlu yanıtlar alarak ISO45001 uluslararası belgeyi almaya hak kazanarak gerçekleştirmiş olmaktan dolayı gururluyuz.

Bu kapsamda okul müdürü olarak başta yönetici arkadaşlarım Kurtuluş ÇELİK ve Ali KAYA'ya, tüm öğretmen, öğrenci ve velilerime teşekkür ediyorum. Hedeflerimizi hep beraber gerçekleştirmekten duyduğum mutluluğu sizlerle paylaşıyorum. Hep beraber daha iyiye...

Şahin ACET

Haz

6. ve 7. sınıflar için yapılan Bilgi Yarışması kapsamında bugün gerçekleşen yarismada 6A sınıfı ve 7C  sınıfı kendi sınıf seviyelerinde 1. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Okulumuzda 5. 6. ve 7. Sınıflar düzeyinde yapılan Bilgi Yarışmaları kapsamında bugün gerçekleşen 5. sınıflarda 5B sınıfı, 5A ve 5C sınıflarını geride bırakarak 1. olmuştur. 5B sınıfını temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Adıyaman ilinde düzenlenen masa tenisi bölge şampiyonasında küçük kızlar kategorisinde öğrencilerimiz  bölge 4.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz İlhan UZUNKAYA'yı tebrik ediyoruz.